Jeni të regjistruar? Regjistrim

Keni harruar fjalëkalimin?

Keni harruar pseudonimin?

Forumi Islam

Forumi Islam - Es Selamu Alejkum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

 1. Rreth Forumit Islam Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Këtu mund të postoni vërejtjet e juaja, propozimet, etj., rreth Forumit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 231
   • Postimet: 941

   Postimi i Fundit:

   endrrat Shko në Postimin e Fundit

   prej

   14-02-2015, 09:48

  2. Forum për Postime rreth Projekteve të ndryshme Islame, propozimeve rreth Projekteve të reja, etj.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 58
   • Postimet: 544

   Postimi i Fundit:

  3. Ne kete kategori mund te postohet rreth perdorimit te forumit, problemeve gjate regjistrimit, opsioneve te forumit, etj.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 98
   • Postimet: 381

   Postimi i Fundit:

   Përse nuk mundem të postoj... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   23-01-2015, 01:44

 2. Kur´an dhe Sunnet Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Kur´an dhe Tefsir

   (2 Duke shikuar)

   Forum rreth Ajeteve Kur´anore dhe Komentimit të Ajeteve

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 486
   • Postimet: 950

   Postimi i Fundit:

  2. Forum rreth Hadithit dhe Shkecave të Hadithit, siedhe sqarimit të tyre

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 1,203
   • Postimet: 3,170

   Postimi i Fundit:

   Hadith me rendesi! Shko në Postimin e Fundit

   prej

   18-03-2015, 14:56

  3. Forum rreth Biografisë së të Dërguarit (SalAllahu alejhi ve selem), Historisë Islame, Dijetarëve Islam, etj.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 977
   • Postimet: 1,324

   Postimi i Fundit:

   Etja për të mësuar​ Shko në Postimin e Fundit

   prej

   03-01-2015, 12:36

 3. Tema Islame Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Pyetje-Përgjigje

   (4 Duke shikuar)

   Këtu mund të parashtroni pyetjet tuaja rreth çështjeve Islame të cilat nuk i keni të qarta.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 8,470
   • Postimet: 26,034

   Postimi i Fundit:

   [Në Pritje] Numri i hoxhes per rukje... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   28-05-2015, 23:25

  2. Tema në formë kuiz-pyetjesh.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 1,151
   • Postimet: 4,892

   Postimi i Fundit:

   Sa her Isa alejhi selam... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   23-02-2014, 22:11

  3. Këshilla të Përgjithshme

   (1 Duke shikuar)

   Këshilla të përgjithshme rreth Dinit të All-llahut, marrëdhënive ndërnjerëzore, mirësjelljes, etj.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 5,322
   • Postimet: 15,021

   Postimi i Fundit:

   Ilaçi i mesyshit dhe i sihrit Shko në Postimin e Fundit

   prej

   19-05-2015, 16:47

  4. Akide

   (2 Duke shikuar)

   Forum për diskutim rreth Akides

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 1,215
   • Postimet: 1,939

   Postimi i Fundit:

   Detyra e parë që i ka... Shko në Postimin e Fundit

   19-01-2015, 17:43

  5. Shtylla e Dytë e Islamit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 358
   • Postimet: 601

   Postimi i Fundit:

  6. Forum për diskutim rreth Fikhut

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 487
   • Postimet: 669

   Postimi i Fundit:

   Gabimet e zakonshme gjatë... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   01-07-2014, 01:44

  7. Shtylla e Tretë e Islamit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 609
   • Postimet: 864

   Postimi i Fundit:

   Madhështia E Ramazanit Shko në Postimin e Fundit

   19-06-2014, 19:55

  8. Shtylla e Katërt e Islamit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 42
   • Postimet: 120

   Postimi i Fundit:

   Zekati - Mustafa Terniqi Shko në Postimin e Fundit

   prej

   23-12-2013, 23:51

  9. Shtylla e Pestë e Islamit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 113
   • Postimet: 167

   Postimi i Fundit:

   Ej karvan i haxhinjëve! Shko në Postimin e Fundit

   08-10-2013, 14:15

  10. Forum për diskutimin e çështjes së Gruas dhe Familjes

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 1,012
   • Postimet: 1,431

   Postimi i Fundit:

   Mbulesa sipas Sheriatit Shko në Postimin e Fundit

   29-12-2014, 21:39

  11. Forum për diskutim rreth Bidateve - Risive në Fe

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 74
   • Postimet: 194

   Postimi i Fundit:

   Nje bidat i perhapur kujdes! Shko në Postimin e Fundit

   prej

   20-03-2015, 15:40

  12. Fetva nga hoxhallarët dhe nxënësit e dijes (talebet) shqiptar

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 2,456
   • Postimet: 2,597

   Postimi i Fundit:

  13. Forum rreth grupacioneve, të cilat pohojnë të jenë në suazat e Islamit

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 210
   • Postimet: 494

   Postimi i Fundit:

  14. Forum për diskutim rreth domosdoshmërisë të së qenurit muslimanë, për të arritur Mëshirën, Kënaqësinë dhe Jetën e Amshuar -Xhennetin e All-llahut Subhanehu ve Teala

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 233
   • Postimet: 300

   Postimi i Fundit:

   • Probleme, Probleme,... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   13-05-2013, 20:54

  15. Islami në gjuhë tjera

   (2 Duke shikuar)

   Këtu do të gjeni tema Islame në gjuhë tjera

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 3,832
   • Postimet: 24,666

   Postimi i Fundit:

   Ilahija arabisht Shko në Postimin e Fundit

   prej

   05-09-2014, 08:41

 4. Bota Islame Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Lajme nga Bota Islame

   (1 Duke shikuar)

   Forum për diskutim rreth çështjeve të muslimanëve në botë

   Nën-Forumet:

   1. English

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 20,307
   • Postimet: 23,014

   Postimi i Fundit:

   Elhamdulilah... lirohet nga... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   16-06-2014, 21:54

  2. Feja dhe Shoqëria

   (3 Duke shikuar)

   Tema dhe diskutime rreth ndikimit të fesë në shoqëri

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 8,300
   • Postimet: 15,050

   Postimi i Fundit:

   Diçka po mungon! Shko në Postimin e Fundit

   prej

   22-02-2015, 21:56

  3. Literaturë Islame

   (1 Duke shikuar)

   Forum për diskutim rreth publikimeve të reja të Literaturës Islame, kërkimit dhe ofrimit të Literaturës Islame, etj.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 384
   • Postimet: 9,459

   Postimi i Fundit:

   Kur'ani arabisht i shënuar me... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   22-03-2014, 13:20

  4. Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 15
   • Postimet: 51

   Postimi i Fundit:

  5. Adresa rreth temave apo artikujve te ndryshem Islam ne Internet

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 839
   • Postimet: 3,379

   Postimi i Fundit:

   Allahu turpërohet. Shko në Postimin e Fundit

   prej

   19-08-2014, 17:12

 5. Mësimi i Gjuhës Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Forum për mësimin, korrigjimin dhe përforcimin e Gjuhës Shqipe

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 37
   • Postimet: 107

   Postimi i Fundit:

   Korrigjime drejtshkrimore të... Shko në Postimin e Fundit

   prej
   Isa

   01-10-2012, 15:05

 6. Zbritje Islame Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Në këtë kategori postohen vetëm përmbajtje të cilat mund të shikohen/dëgjohen pa pasur nevoj zbritjeje në PC.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 16,422
   • Postimet: 23,573

   Postimi i Fundit:

   Meso Sure Te Shkurta Ne... Shko në Postimin e Fundit

   prej

   16-03-2015, 10:23

  2. Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 1,001
   • Postimet: 1,340

   Postimi i Fundit:

  3. Audio lidhje Islame

   Nën-Forumet:

   1. Kuran,
   2. Dua,
   3. Ligjërata,
   4. Ezan,
   5. Ilahi,
   6. Tjera

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 931
   • Postimet: 1,301

   Postimi i Fundit:

  4. Në këtë Kategori mund të postohen kërkesat e juaja për materiale Islame, qoftë Audio/Video/etj, të cilat ju interesojnë.

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 556
   • Postimet: 2,010

   Postimi i Fundit:

   Kerkes per Rukje Shko në Postimin e Fundit

   25-03-2015, 09:14

  5. Lidhje te programeve te ndryshme Islame
   ::> Shto lidhje te Re

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 103
   • Postimet: 267

   Postimi i Fundit:

   Meso Sure - Shqip ( Android ) Shko në Postimin e Fundit

   prej

   16-03-2015, 10:32

  6. Lidhje te programeve te ndryshme Aplikative
   ::> Shto lidhje te Re

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 289
   • Postimet: 639

   Postimi i Fundit:

   Privat
 7. Popujt e Devijuar Temat / Postimet  Postimi i Fundit

  1. Postime rreth devijimit të popullit të Isës [Alejhi Selam]

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 114
   • Postimet: 291

   Postimi i Fundit:

   Shikoni se si hidhrohet... Shko në Postimin e Fundit

   30-01-2014, 12:26

  2. Postime rreth devijimit të popullit të Musës [Alejhi Selam]

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 25
   • Postimet: 42

   Postimi i Fundit:

  3. Postime rreth ideologjisë atesite dhe devijimit të tyre

   Aksione të Forumit:

   Forum Statistics:

   • Tema: 15
   • Postimet: 42

   Postimi i Fundit:


Top 10 Statistikat
Postimet e Fundit Duke procesuar... Duke procesuar...
Duke procesuar...
Duke procesuar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duke procesuar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statistikë

Momentalisht në ForumMomentalisht në Forum

17 përdorues online. 0 Anëtarë dhe 17 Mysafirë

711 Vizitorë kanë qenë njëkohësisht në Forum, me datën 28-06-2011 më 13:45.

Përdorues brenda 24 orëve të funditPërdorues brenda 24 orëve të fundit

2552 përdorues kanë vizituar Forumin Islam. 13 anëtarë dhe 2539 mysafirë

  admir berisha, Dinna91, Dren1, Ebu Ahmed, Florida Dema, garib, Iskra1, KujtimHajdini, messi, Nebast, UmmuOmer, Umu Umarah, ylber kabashi
Super Moderatorët - Moderatorët

Forumi Islam StatistikaForumi Islam Statistika

Tema
84,690
Postimet
182,730
Anëtarë
19,523

E përshëndesim me: Es Selamu Alejkum, Anëtarin e ri: Nebast

Zbritje Islame: 2488 [10.3 GBajt] zbritje në 19 Kategori

Legjenda e GrafikaveLegjenda e Grafikave

Postime të palexuara në forum
Postime të palexuara në forum
Nuk ka postime të palexuara
Nuk ka postime të palexuara
Forumi është kategori
Forumi është kategori
Forumi është lidhje (link)
Forumi është lidhje (link)