KUR T'MË KAPIN NERVAT!

UK

Ky është një projekt shkollor ku ilustron më së miri se si sillen disa prind me femijët në momentet kur i kapin nervat ose panika ,kurse kur janë në disponim na ledhatojn para tjerve.....
Qdo vit 1.000.000 fëmijë janë viktim e dhunës në familje në Britani të Madhe.

Paramendoni vllezer dhe motra sikur jeni në lekuren e kesaj vajze ose vajza e juaj të jetë në duar të një burri si ky ,
qka do bënit? Cila do të ishte zgjidhja?