Ëndërr kur digjen flokët...

Pyetje:Në ëndërr pashë se m’u djegën flokët,ndërsa vëllau im u mundonte ta ndalë flakën me duar,por flaka veç rritej edhe më shumë.Pastaj,ai m’a kapi kokën dhe m’a futi në ujë.Ju lutem,m’a jepni një shpjegim.


Përgjigje:Komentimi i ëndrrës është se ti duhet të pendohesh tek Allahu sepse ke bartur fjalët në mes të muslimanëve derisa ke shkaktuar prishjen e vëllezërve muslimanë për shkak të bartjes së fjalëve tua.
Kthehu dhe pendohu tek Allahu.

Hoxhë:Husejn es-Serraxh