Si te mbrohesh nga smirekeqi
Bismilahi Rrahmane Rrahim..

1-Liximi i dyt sureve te fundit ne kurani,te permendurit e Allahut dhe lutjet ne pergjithesi.

Edhe prej demit te smirekeqit kur sipas smires vepron.(kuran.113;5}

2-Mos ia shpalos sekretin tend smirekeqit ziliqarit.
O bijte e mi,mos hyni ne Egjipt prej nje dere,po hyni neper dyre te ndryshme..(Kuran.12;67}

3-Largohu prej tij.
E nese nuk me besoni ateher hiqnu meje me lini te lire(Kurani.44;21}.

4-Bamiresia ndaj tij duke u mbrojtur nga demi i tij.
Ti te keqen ktheje me me te miren..(Kurani;23;96}


Allahu jav mundesoft me pij Lumenjit te Qumshit edhe te veres e mjaltes..Amin