Se parı iu pershendes me pershendetjen e All-llahut teala es-selamun alejkum. dua te them dicka shume shkurtimisht. te gjith ne e kemi degjuar per vllazerimin ne fene islame. e kemi farz d m th te detyruar nga All-llahu xh sh qe ta duam njeri tjetrin dhe se All-llahu xh sh ne kuran na thote ""mos u percani...." sepse "fuqia juaj do iu iki........." etj etj. pra dua te them se ne si muslimane shqiptar duhet te dijme se ne sot e kesaj dite ne shqiperi me se shumti po vuajme nga grindjet qe kemi mes vetit. p sh " ti je hanefi un jam selefi dhe e vetmja rrug shpetimi jemi ne ose ne te kunderten . ju te rinjte keni mar rruge gabim jeni gabim etj etj...."" grindjet mes xhemaatit shqiptare... te gjith ata qe do e shikojne e ta lexojne kete le ta pyesin nje her veten e tyre se cfare kam bere une per vllazerimin dhe bashkimin e muslimaneve? per gjendjen e keqe te grindjeve qe ndodhin mes muslimaneve te shqiperise a jame ngrejte ndonje her une naten dhe ta le gjumin dhe te ngrihem e ti lutem Allahut per ndihme?!!!!!!? le te mendojme nje her mire kete dhe gjithkush nga ne ka mundesi te beje dicka. kete duhet te dije mese pari... jemi musliman e jo selefi apo hanbeli apo hanefi.... te duhemi per Allah se kete e kemi farz, ndersa hanefillikun e selefizmin nuk e kemi te urdheruar me kuran.... vetem mendoni nje her mire e mire e pastaj mundohhuni te bejme dicka persa i perket kesaj temes te rendesishme.... ju faleminderit Allahu jua shperblefte.... Allahu ju ndihmofte