Jeni të regjistruar? Regjistrim

Keni harruar fjalëkalimin?

Keni harruar pseudonimin?

Faqja 1 prej 2 12 FundFund
Rezultatet 1 deri 10 prej 20

Tema: Foto me dua (lutje)

 1. #1
  Grafika e Muhlis
  Muhlis nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  18-07-2008
  Postimet
  15,817
  All-llahu të shpërbleftë
  4,497
  Falënderuar 10,366 herë në 5,405 Postime
  Rep Fuqia
  6496

  Foto me dua (lutje)

  ''Dhe Fitneja, është më e rëndë se vrasja.'' (El-Bekare 191)

 2. Për këtë postim, ju falënderohen 14 Përdorues në vijim:


 3. #2
  Grafika e Fidan
  Fidan nuk është i/e kyçur KV-III-pB
  Data e Anëtarësimit
  04-08-2005
  Postimet
  1,828
  All-llahu të shpërbleftë
  655
  Falënderuar 3,674 herë në 1,402 Postime
  Rep Fuqia
  1214

  Re: Foto me dua (lutje)

  I Dërguari i All-llahut(Sal-lAllahu Alejhi Ua Selam) ka thënë:
  "Kush e frenon zemërimin duke patur mundësi që ta realizon atë, e thërret All-llahu Ditën e Kijametit para të gjitha krijesave dhe ia mundëson të zgjedh cilën të dëshiron nga hyritë." [Tirmidhiu]
 4. Për këtë postim, ju falënderohen 12 Përdorues në vijim:


 5. #3
  Grafika e Muhlis
  Muhlis nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  18-07-2008
  Postimet
  15,817
  All-llahu të shpërbleftë
  4,497
  Falënderuar 10,366 herë në 5,405 Postime
  Rep Fuqia
  6496

  Re: Foto me dua (lutje)

  ''Dhe Fitneja, është më e rëndë se vrasja.'' (El-Bekare 191)

 6. Për këtë postim, ju falënderohen 7 Përdorues në vijim:


 7. #4
  Grafika e sunna
  sunna nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  09-08-2007
  Postimet
  5,142
  All-llahu të shpërbleftë
  10,178
  Falënderuar 6,698 herë në 3,261 Postime
  Rep Fuqia
  2572

  Re: Foto me dua (lutje)

  Hasan el-Basriu ka thënë, “Nëse e sheh një person që po garon me ty për këtë botë atëherë garo me të në lidhje me botën e ardhshme.


  Puno me vetveten dhe përmirsoj dobësitë e tua! Pastaj e kupton se do të të mjaftoj ty kjo – në vend të gjykimit të të tjerëve.

  "Kush është muslimani më i mirë, o i Dërguar i ALLAHUT? Ai tha: "Ai prej gjuhës dhe dorës të së cilit, muslimanët tjerë janë të ruajtur". (Transmetojnë Imam Buhariu dhe Muslimi)

 8. Për këtë postim, ju falënderohen 6 Përdorues në vijim:


 9. #5
  AzizLimaniBreznica nuk është i/e kyçur Anëtarë i Ri
  Data e Anëtarësimit
  30-06-2009
  Lokacioni
  Breznicë
  Postimet
  11
  All-llahu të shpërbleftë
  0
  Falënderuar 11 herë në 5 Postime
  Rep Fuqia
  0

  Re: Foto me dua (lutje)


 10. Për këtë postim, ju falënderohen 4 Përdorues në vijim:


 11. #6
  AzizLimaniBreznica nuk është i/e kyçur Anëtarë i Ri
  Data e Anëtarësimit
  30-06-2009
  Lokacioni
  Breznicë
  Postimet
  11
  All-llahu të shpërbleftë
  0
  Falënderuar 11 herë në 5 Postime
  Rep Fuqia
  0

  Re: Foto me dua (lutje)


 12. Për këtë postim, ju falënderohen 4 Përdorues në vijim:


 13. #7
  Grafika e Muhlis
  Muhlis nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  18-07-2008
  Postimet
  15,817
  All-llahu të shpërbleftë
  4,497
  Falënderuar 10,366 herë në 5,405 Postime
  Rep Fuqia
  6496

  Re: Foto me dua (lutje)  "All-llahume inní estehíruke bi ‘ilmike ve estakdiruke bi kudretike ve es`eluke min fadlikel ‘adhim, fe inneke takdiru ve la akdiru, ve ta’lemu ve la a’ëlemu ve ente al-lámul gujúb.
  All-llahume in kunte ta’ëlemu enne hadhel emre (e emërton nevojën që ke) hajrun lí fi diní ve me’áshí ve ‘ákibeti emrí ve ‘áxhilihi ve áxhilihi fakdirhu lí ve jessirhu lí thumme barik lí fihi.
  Ve in kunte ta’ëlemu enne hadhel emre (e emërton nevojën e tij) sherrun lí fi diní ve me’áshi ve ‘ákibeti emri ve ‘áxhilihi ve áxhilihi, fasrifhu anní vesrifní anhu vakdir lí el-hajre hajthu kane thumme erdiní bihi."

  Kuptimi i saj në gjuhën shqipe"
  O Zot, me diturinë Tënde kërkoj të mirën! Kërkoj ndihmë prej fuqisë Sate, kërkoj prej të mirave të Tua të shumta, sepse Ti je i Gjithëfuqishëm e unë jam i dobët, Ti di çdo gjë e unë nuk di, Ti je Ai që i di të fshehtat.
  O Zot, nëse kjo punë e imja (emërton këtu dëshirën, hallin, etj.) është mirësi për fenë dhe jetën time, për kohën e tashme dhe të ardhmen, bëj të mundshme që të realizohet, lehtëso dhe beko!
  E nëse kjo punë është e dëmshme për fenë dhe jetën time, për të tashmen të ardhmen dhe për në ahiret, largoje prej meje dhe më largo mua nga ajo, më përcakto hairin kudo qoftë, pastaj më bëj të kënaqur me të!"
  ''Dhe Fitneja, është më e rëndë se vrasja.'' (El-Bekare 191)

 14. Për këtë postim, ju falënderohen 6 Përdorues në vijim:


 15. #8
  Grafika e Umu Muhlisa
  Umu Muhlisa nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  10-01-2009
  Postimet
  538
  All-llahu të shpërbleftë
  1,165
  Falënderuar 1,193 herë në 376 Postime
  Rep Fuqia
  455

  Re: Foto me dua (lutje)
  Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

  Shfrytezoj rastin qe nepermjet ketij postimi tua uroj Festen e Fiter Bajramit, te gjithe juve vellezer dhe motra ne Islam, duke iu lutur All-llahut te Lartmadheruare qe te na i pranon adhurimet tona si agjerimin, lutjet, namazin ... qe i kemi bere gjate muajit te bekuare e madheshtore te Ramazanit... amiin

 16. Për këtë postim, ju falënderohen 6 Përdorues në vijim:


 17. #9
  Grafika e Muhlis
  Muhlis nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  18-07-2008
  Postimet
  15,817
  All-llahu të shpërbleftë
  4,497
  Falënderuar 10,366 herë në 5,405 Postime
  Rep Fuqia
  6496

  Re: Foto me dua (lutje)

  ''Dhe Fitneja, është më e rëndë se vrasja.'' (El-Bekare 191)

 18. Për këtë postim, ju falënderohen 4 Përdorues në vijim:


 19. #10
  Grafika e sunna
  sunna nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  09-08-2007
  Postimet
  5,142
  All-llahu të shpërbleftë
  10,178
  Falënderuar 6,698 herë në 3,261 Postime
  Rep Fuqia
  2572

  Re: Foto me dua (lutje)

  Hasan el-Basriu ka thënë, “Nëse e sheh një person që po garon me ty për këtë botë atëherë garo me të në lidhje me botën e ardhshme.


  Puno me vetveten dhe përmirsoj dobësitë e tua! Pastaj e kupton se do të të mjaftoj ty kjo – në vend të gjykimit të të tjerëve.

  "Kush është muslimani më i mirë, o i Dërguar i ALLAHUT? Ai tha: "Ai prej gjuhës dhe dorës të së cilit, muslimanët tjerë janë të ruajtur". (Transmetojnë Imam Buhariu dhe Muslimi)

 20. Për këtë postim, ju falënderohen 5 Përdorues në vijim:


Faqja 1 prej 2 12 FundFund

Tema të Ngjashme

 1. Një lutje e sinqertë për shi
  By Abdurrezak in forum Këshilla të Përgjithshme
  Përgjigjet: 0
  Postimi i Fundit: 25-03-2009, 22:37
 2. Përgjigjet: 13
  Postimi i Fundit: 01-04-2008, 20:21
 3. lutje
  By Iliria in forum Pyetje-Përgjigje
  Përgjigjet: 3
  Postimi i Fundit: 05-10-2007, 13:22
 4. Lutje...
  By medresante in forum Këshilla të Përgjithshme
  Përgjigjet: 0
  Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:05

Bookmarks

Autorizimet e Postimit

 • Ju nuk mund të postoni tema të reja
 • Ju nuk mund të postoni përgjigje
 • Ju nuk mund të postoni shtojca
 • Ju nuk mund të editoni postimet tuaja
 •