Jeni të regjistruar? Regjistrim

Keni harruar fjalëkalimin?

Keni harruar pseudonimin?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FundFund
Rezultatet 11 deri 20 prej 25

Tema: Magjia, syri i keq dhe shërimi i tyre!

 1. #11
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia e imagjinimit

  Ajeti 115-122 el Araf

  115. Ata (magjistarët) thanë: "O Musa, (zgjidh) ose do të hedhish ti, ose ne po hedhim?"
  116. Ai (Musai) tha: "Hidhni ju"! E kur hodhën ata (shkopinj e litarë), magjepsën sytë e njerëzve, i frikësuan ata dhe sollën një magji të madhe.
  117. E Ne e frymëzuam Musain (duke i thënë): "Hidhe shkopin tënd!" Kur qe, ai gëlltiste atë që kishin magjepsur.
  118. Atëherë u dëshmua e vërteta dhe u zhduk ajo që kishin përgatitur.
  119. Aty u mundën ata (magjistarët dhe faraoni) dhe u kthyen të poshtëëruar.
  120. E magjistarët u hodhën (u përulën) në sexhde.
  121. Dhe thanë: "Ne i besuam Zotit të gjithësisë,
  122. Zotit të Musait dhe të Harunit!"

  Ajetet 65-66 te syres Taha
  65. Ata thanë: "O Musa, do të hedhësh ti apo ne po hedhim të parët?"
  66. Ai (Musai) tha: "Jo, hidhni ju!" Kur ja, atij iu duk se nga ajo magji e tyre litarët dhe shkopinjtë lëviznin (si gjarpërinj).

  Shenjat e magjisë së imagjinates

  Shikon njeriu një gjë te palevizshme sikur leviz dhe atë qe leviz sikur nuk leviz
  E shikon te voglin te madh ose te madhin te vogel:
  Shikon gjërat siç janë ne te vërtetë si njerëz qe pane litarin se gjerperinj ose ngritje sendesh ne ajër etj. si këto.

  Si ndodh magjia e imagjinimit?

  Magjistari merr dicak qe njerzit e shohin e pastaj lexon kenime me kuptime idhujtarie e pastaj e ndihmojne xhindet qe te beje këtë magji dhe ti duket njerëzve se diçka po ecën ose po leviz.
  Me tregoi dikush qe pa magjistarin qe vendosi një vezë pastaje bëri vezen te rrotullohej me shpejtesi. Një tjetër tha se pa një magjistar qe mori dy gurë e pastaj I bëri qe këto guret te perplaseshin vete me njeri tjeterin sikur deshte.Këto të gjitha I perdor magjistari ose ti marr njerzve pasurinë ose te tregoje se është professional e I çuditshme e ka fuqi mbinatyrore, e këto magji magjistari e fut dhe ne ndonjë magji tjetër si p.sh. magjine e ndarjes e bën burrin te shëmtuar ne sytë e gruas ose anasjelltas.

  Prishja e magjise se imagjinimit me çdo gjë që largon shejtanët prej xhindeve.
  Kendimi I ezanit
  Leximi I ajetit 255 te sures El Bekare
  Permendja e duave qe largojune shejtanin dhe qenbdrimi me abdes nese i bën këto dhe nuk prishet magjia atëherë kjo është numer shpejtesie e shkathesise se duarve e jo magji.

  Shembuj e prishjes së magjisë së imagjinimit

  Magjistari e bënte kuraninte rrotullohej. Ishte një magjistar ne një fshat e e merrte kuranin e lidhte me një fije e thoshte para njerzve rrotullohu majtas ose djathtas dhe kjo gjë ndodhte, e pane njerzit dhe filluan ti besonon jo si magjistar veçanërisht pse ai këtë gjë e bënte me kuranin sepse qe perhapur tek ato qe shejtanet nuk I afrohen kuranit ta prekin. Kur dëgjova këtë shkova unë dhe një djalë I ri e kam qenë ne atë kohe ne shkollën e mesme. E sfidova atë qe e bënte këtë vepër me kuranin e njerzit u cuditen, e mori fijen e lidhi prapë. E mora shokun tim e I thashë qe uli pranë atij dhe lexoi kuran ajetin 255 te sures el bekare. Edhe unë u ula ne anën tjetër filluam te lexonim me vete e njerzit u ulen..Ne atë kohe burri po ndejnte shqetësim dhe mezi po mundohej ta bënte këtë vepër qe me pare e kishte bërë dhe turperoi Allahu ne sytë e te gjithëve sepse ky jobesimtar I bënte magji njerzve duke u tallur me librin e Allahut e kështu shejtanet I mashtronin njerzit duke e luajtur kuranin. Por Allahu e ka prure librin e tij për ta praktikuar njerzit dhe me leximin e tij ti mposhte magjistaret dhe mosbesuesit.

 2. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 3. #12
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  E katerta: Magjia e çmendurisë

  Nga harixhe ibn Salt tran e ky nga xhahi I tij qe shkoi tek pejgamberi a.s dhe pranoi Islamin e kthye tek populli I tij , shkoi një burrë I lidhur me hekra e at atë familjes I thanë na thanë se shoku juaj erdhi me miresi .A keni ndonjë gjë qe ta mjekoni këtë?i lexova atij El Fatihane dhe e sheroi Allahu e me dhanë 100 dele. E shkova tek pejgamberi Alejhi Selam e I thashë. E profeti Alejhi Selam më tha se a the diçka tjetër përveç El Fatihase. I thashë –JO. Me tha merri ato se ti nuk hengre nga kendimi me kuran por ti hëngre nga kendimi me hallall (dhe se dhurata lejohet) Ne një transmetim tjetër I lexoi El-Fatihane tre ditë mëngjes e mbrëmje.

  Shenjat e magjisë së çmendurisë

  Humbet mendjen gjithmonë dhe ka harrese te fortë
  Flat fjale te palidhura
  Ngre shikimin lart ne qiell (si ai qe është ne prag te vdekjes)
  Nuk mund te qëndrojë ne një vend
  Nuk mund te punoje ne një pune
  Mosdhenia e perparesi paraqitjes se jashtme
  E ne raste niset e cen pa e ditur se ku.

  Si ndodh kjo magji

  Xhidni punon me magjistarin e hyn tek personi si sëmurë dhe perqendrohet ne trurin e tij siç e urdheron magjistari.Pastaj ushtron presion ne botën e tij te trurit sidomos ne sitemin te mendimit dhe kujteses ose vepron me to me raste .kështu shfaqen shenja tek I semuri.

  Mjekimi kësaj magjie

  I lexohen kendimet qe permendem tek magjite e mëparshme
  Nëse rrëzohet ne toke punon me te sikur e qartesuam me pare .nëse nuk rrëzohet I perserit kendimin tre herë ose me shumë e nëse prapë nuk rrëzohet I jep një kasete me suret e e kendimit qe permendem tek magjia e ndarjes ose me ekto sure.
  Sure Elbekare Hud El hixhr Es-Safat Kaf ,Rrahman, El Mulk, el Xhin, el Eala, El Humeze, El Kafirun El-Felak , En-Nas duke pas kujdes se I semuri do të ndjej ngushtim te fortë mund te rrëzohet gjatë kësaj kohe e te flasi xhindi e mundet ti shtohen dhimbjet për 15 ditë pastaj qetesohen gradualisht gjer në fund te muajit e bëhet normal e pastaj I lexon kendimin vetëm qe të bindesh.
  Gjatë mjekimit I semuri mos marrë preparate mjeksore qetesuese se e demtojne.
  Gjatë mjekimit s'ka problem nëse xhindi nuk bindet e godet me goditje elektrike e kjo gjë e shpejton sherimin.
  Mundet qe koha e sherimit te pakesohet nga një muaj e mund te shkoje gjer n etre mua ose me shumë .
  Gjatë kohës se mjekimit I semuri duhet te largohet nga kundershtimet e e vogla dhe te mëdha te shriatit si degjimi I muzikes pirja duhanit mosdhenia rëndësi faljes.
  Nëse I semuri ndien dhimbje barku kjo argumneton se magjine e ka pire ose e ka ngrënë.Atëherë I lexohen atij këto sure ne ujë dhe I jepet te pije e prishet magjia qe gjendet ne barkun e tij ose e vjal atë.

  Shembuj të mjekimit të kësaj magjie

  Me erdhi një grup burrash qe shoqeronin një djalosh te lidhur me pranga e kur me pa mua vrapoi e I keputi prangat.u versulen burrat dhe e perlasen ne toke e fillova ti lexoj kuran.Por sa herë qe I lexoja me peshtynte ne fytyre. Së fundi I dhashe një skasete me kuran qe ta degjonte për 45 ditë e pastaj vinte tek unë.Pas asaj kohe erdhi tek unë dhe kishte një force te plotë mendore e me kerkoi falje se çfarë ndodhi me pare.edhe pse ai nuk e dinte se kush ebente atë.Kur I lexova kendimin e dytë nuk iu shfaq asgjë e doli me shëndet te plotë e falenderimi I takon Allahut.Pastaj me pyeti a duhet te jepte sadak ose te agjeronte si shenjë falenderimi kundrejt Allahut I thashë nuk ke detyrë por nëse deshiron mund ti besh si shenjë falenderimi ndaj Allahut.

 4. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 5. #13
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia e dembelizmit


  Shenjat e magjisë së dembelizmit:

  Deshire e plotë për te qëndruar vetëm
  Vecimi plotë
  Të folurit te pakte
  Urretja e grupoeve te njerzve
  Humbet vemendjen shumë herë
  Dhimbje kokë te perhershme
  Qetesi dembelizem I madh

  Si ndodh magjia e dembelizmit

  Magjistari urdheron xhidnin tek personi qe do të beht magjia qe ti perqendrohet ne sistemin nervor ose ne tru .Xhindi bën atë qe I thueht siopas mundesive e shfaqen shenjat tek I semuri sipas forces ose dobesise se xhindit qe punon për këtë magji.


  Mjekimi i sëmundjes së dembelizmit


  I lexon kuran sin e rastet e mëparshme
  Nëse rrëzohet ne toke urdhëroje te qëndrojë Brenda tij
  Nëse nuk rrëzohet I incizon kuran atij ne shirti këto sure
  El fatiha El Beakre Ali Imran Jasin Es-Safat Ed-Duhan Edh-Dharijat El-Hasher El-Mearixh el-gashije Ez-zelzele El Karia El Falek En NasI incizon me tre kaseta e degjon te aprin ne mëngjes te dytin ne ikindi te tretin para gjumit pergjat 45 diteve
  Kur te mbaroje koha inshalla do të jetë sheruar plotësisht.
  Largohet I semuri nga marrja e preparative mjeksore qetesuese.
  Nëse I semuri ndien dhimbje barku I këndon kuran ne ujë dhe e pi gjatë kohës se mjekimit.
  Nëse ndjen dhimbje te perhershme te kokës I lexon ne ujë ajetet e kendimit te kuranit dhe lahet me te për tri ditë (jo ne banjo ose vende te kanaleve te ujerave te zeza për shkak se ne ujë janë kenduar ajete kurani) gjatë kohës se mjekimit me kusht qe këtij uji mos I shtoje ujë dhe mos e zije ujin dhe te lahet ne një vend te paste rose ujin e derdhur ta hudhi j one banjo porn e rrugë ose ne ndonjë vend tjetër te pastër.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 6. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 7. #14
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia heuatatif

  Shenja te kësaj magjie
  Endrra te keqija te frikshme
  Shikon ne ëndërr sikur dikush e thërret
  Kur është zgjuar degjon zera qe I flasin por nuk shikon person
  Shtim I vesveseve
  Shtimi I dyshimeve tek shoket dhe njerzit e dashur
  Shikon ëndërr sikur bie nga ndonjë vend I lartë
  Shikon ne ender kafshe qe endjekin pas qe ta hane .

  Si ndodh kjo magji

  Dergon magjistari xhindin tek personi kur është zgjuar ose ne gjume xhindi merr pamje te kafsheve te egra qe I versulen atij ose kur është zgjuar I flet atij me zera personash qe I semuri I njeh ose I del me pmaje te njerzve te vdekur te aferm pastaj eben qe te deshoje tek të afermit dhe te largetit.shenjat ndryshojnë sipas forces se magjise ose dobesise.Mund te shtohen shenjat gjersa te bëhet budalla e mund te dobesohen sa te këtë vetemn dyshime dhe vesvese.

  Mjekimi i kësaj magjie

  I lexon kendimin e kuranit qe permendem me pare.
  Nëse rrëzohet ne toke e mjekon siç permendem me pare.
  Nëse nuk rrëzohet I thua te bëj këto gjëra
  Të lahet para se te fleje te jetë me abdes te lexoje ajetin 255 te sures El Bekare.
  Berja e lutjeve te gjumit (shiko tek libri mburoja muslimanit.)
  Leximi I sures Es-Safat ne mëngjes e syres Duhan para gjumit dhe degjimi I tyre.
  Leximi I sures El Bekare çdo tre ditë ose degjimi I saj
  Të thotë ne mëngjes Hasbij-Allahu la ilahe il-la hu-ue alejhi teuekeltu ue rab-bul arshil Adhijm(Me mjafton Allahu s'ka te adhurar tjetër përveç tij atij I mbeshtem dhe ai është Zoti I arshit madheshtor) shtatë herë
  Leximi para gjumit I dy ajeteve te fundit te sures El bekare
  Degjo me kasete suret Fusilet el-feth, El xhin .E degjon këtë 3 herë ne ditë >Këto gjëra ti beje për një muaj dhe inshalla ka për tu sheruar.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 8. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 9. #15
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia e sëmundjes

  Shenjat e saj

  Dhimbja e perhershme e ndonjë pjesë te trupit.
  Rrezimi ne toke I herepashershem pa mundur te ngrihet si shkak I bllokimit te damareve.
  Paralizmi I ndonjë pjesë te trupit.
  Paralizmi I gjithë trupi
  Mosfuskionimi I njeres prej shqisave.

  Duhet pasur kujdes se disa prej këtyre shenjave ngjane me shenjat e semundjeve trupore e plotesohet dallimi mes tyre me leximin e kuranit tek I semuri.Nëse I semuri ndejn gjatë degjimit marrje mendsh mpirje ose dhimbje ose dridhje te gjymtyreve ose çdo ndryshim trupi atëherë I semuri është siç thame ne magjine e semundjes e net e kundërtën kjo është semundje trupore e kurahet tek mjeku specialist.

  Si plotësohet kjo magji

  Dihet qe truri është qendr kryesore e trupit te njeriut ne çdo shqise nga shqisat e trupit ka qendren e saj ne tru.Nëse afron gishtin ne zjarr gishti dergon sinjal tregues te shpejte ne qendren ndjesore ne tru dhe nga kjo qendër vijnë urdherat për largimin e shpejte nga vendi I rrezikut e dora largohet prej zjarri.e gjithë kjo plotesohet ne një pjesë te sekondes
  “ ky është krijimi I Allahut e me tregoni se ckrijuan te tjerët përveçse Allahut”
  Nëse e kap magjia njeriun perqendrohet xhindi ne tru ne qendren sipas magjise qe I bëhet p.sh. ne qendren e degjim shikimit os edores ose këmbës dhe kështu pjesa e trupit ndodhet net re gjendje.

  Xhindi ndalon plotësisht fuksionimin e saj me percaktimin e Zotit sinjalet qe te mberijne ne trupin epersonit e pjesa trupit e pjesa e trupit shkatarohet nga puna e saj.i semuri beht qorr ose memec ose shurdh ose paralyze e pjeseve të ndryshme.
  2) xhindi me percaktimin e Zotit herë lejon e herë se lejon mberritjen e sinjaleve e pjeset etrupit punojnë e herë spunojne.
  3) Ose xhindi e bën trurin te japi urdhëra te njepasnjeshme pa shkak dhe I ngrin pjesë te trupit.Njeriu nuk mund te levizi dhe nëse nuk është I paralizuar.
  4) Por pa lejen e llahut me atë askujt nuk mund ti bëjnë dem” sure el bekare 102) Allahu e fiksoi ne kuran se demin e qartë magjistari e bent e semurit por kjo varet ne dëshirën e Allahut ecila ka lidhje me shkaqet qe shumica e njerzve nuk I kryejne si falja lutjet e mengjesit dhe mbrëmjes e te keqiat qe njerzit veprojnë dhe Allahu I sprovon me këto pasoja.
  Disa doktorre nuk I besojnë këto gjëra por kur I poane me sytë e tyre nuk I nbgeli tjetër vetëm se te besonin e te dorezoheshin çështjes se Allahut te lartesuar.Një herë më erdhi një doctor e tha një rast te mahnitshem .e po më thoshte .erdhi një burrë me djalin e tij te paralelizuar qe smund te levizte e kur e vizitova mesova se është prekur nga një semundje ne shtyllen kurrizore e kjo sipas doktorreve nuk sherohej as me operacion e as me ilace.Pas disa ditesh erdhi po ky burrë tek unë dhe e pieta për djalin dhe më tha qe ecën dhe luan sipër murit.e pieta tek kush e sherove atë.Tha tek Uehidi.tha doktori Erdha te di se si e mjekove këtë te sëmurë .I thashë I lexova disa ajete nga kurani pastaj I lexova disa ajete tek vaji hab-batu Seuda dhe e urdherova te lynte pjeset e e paralizuara dhe Elhamdulilah u sherua.

  Mjekimi i magjisë së sëmundjes

  I lexon atij kendimin e kuranit qe permendem me pare nëse rrëzohet e mjekon si me pare nëse nuk rrëzohet atëherë I thua te degjoje suret.El Fatiha ajetin 255 tre sures Bekare Suren Ed –Duhane Suren el xhin e suret te shkurtera dhe tre suret e fundit IHlas Felek dhe En nas
  I degjon këto tre herë ne ditë
  I lexon po këto ne vaj ulliri ose vaj habbedu soda dhe ia jep ti pij ose te ferkoj ballin e tij mëngjes e mbrëmje dhe pjesen e dhimbjes .
  Kendimi është El Fatihaja
  Surja Ihlas Felek dhe En-Nas
  Ue nunezilulu minel kur’ani ma hue shifaun ue rahmetul-li mu’minine shtatë herë.
  Pastaj bismilahi erkike uallahu jeshfike min kul-li dain ju’dhik ue min kul-li nefsin ue anjnin hasidin.Allahu jeshfik Allahume raben nas idhhebil bese ue shfij entesh shifaen la jugadiru sekamen
  vazhdo me këto për 40 ditë e mbaron sëmundja nëse jo I lexon kuran përsëri pastaj I jep te veproje te njetat gjerqa për një kohe tjetër përsëri si ta shikosh gjendjen.

  Shembuj të sherimit të kësaj magjie

  Vajza qe nuk fliste

  Ma solli babi I saj e vellai I saj e ajo heshte e nuk fliste.Nuk mund te hapte gojen e as për ushqim .O Zot ja hapnin gojen me force ei jepnin lengje për te pire ose qumësht.thanë është ne gjendje te tillë prej 45 ditesh.Ku rdegjoi kuranin foli Elhamdulilahi rab-bil alemin.

  Xhindi që kapi këmben e një gruaje


  Tha se ndjente dhimbje te fortë ne këmbë e thashë .Deshiroj te jetë reomatizem.Por I thashë ti lexoj kuran te veçantë se s’mund te ecte veçse me veshtirsi.Kur degjoi El fatihane u rrezua e foli xhindi e më tha qe kish kapur kemben e saj dhe e urdherova te dilte si bindje ndaj allahut e u cua gruaja dhe eci .Falenderimet I takojne Allahut për çdo gjendje.

  Fytyra e tij e shtrembëruar për shkak të xhindit

  Erdhi tek unë një burrë e fytyren e kishte te shtremberuar nga krahu I djathte e shtrembërimi ishte I qartë.Kur I lexova kuran foli xhindi e tha. Ai me demtoi mua(ndoshta me ujë te nxehte).Ja mbusha mendjen se nuk e kishte pare atë dhe kjo gjë ishte haram për xhindin.Patsaj e urdherova për mirë dhe ndalova për nga e keqa e u pergjigj dhe doli prej trupit te tij Elhamdulilah u cua buri pasi ju drejtua goja dhe falenderoi Zotin.

  Vajza që smund ta mjekonin doktorët

  Erdhi babi I saj e tha .Vajza ime u godit nga një e keqe .humbi ndejnjat e qe prej dy muajve vazhdon te jetë ne këtë gjendje (kome) por ajo degjon e nuk mund të flasë nuk ha e as nuk pi e nuk leviz nga vendi fare me trupin e saj.Tani e kam ne gjume ne spital.Një nga doktorret më tha se të gjitha vizitat nuk tregonin gjë e ata nuk dinin se çfarë kishte.I hapen një vrime ne gryke për ta ushqyer e te marri fryme e I futem një tub e te jetonte ditet e saj qe kishin mbetur ne krevat ne atë gjendjeu thashë te shkoi tek ajo e me dhanë leje nga spitali për te hyrë ne kohën qe nuk kishte te vizita tek e semura.e gjeta ne një gjendje qe nuk e di kush prevec Zotit sa sa te keqe e dobët qe smund të fliste përveç kokës qe levizte pak e shikonte e degjonte.E pieta për disa shenja dhe tundi koken ne shenjë mohimi e nuk e dija çfarë kishte.Shkuam te falim akshmin dhe bëtë lutje për te e kur kthyem I vendosa doren ne koken e saj e I kendova suren El felek dhe duanë me numer 5 tek lutjet qe do japim me vonë dhe vajza foli me miresin e Allahut.Bbai dhe vellezerit qanin nga gezimi e babi u cu atë me puthte koken e I thashë mos më beso mua për besoji Zotit dhe sherimi erdhi nga kurani e jo nga mua unë jam rob prej roberve te allahut.Dhe po ashtu vajza falenderoi Zotin .

  Xhindi tregoi vendin e magjise

  Erdhi tek unë një djalosh I sëmurë I lexova kuran e foli xhindi e tha qe ishte future me magji .pastaj me tregoi magjistarin qe I kish bërë magji e me tregoi vendin e magjise qe ishte ne pragun e deres se shtepise e urdherova xhindin te dilte dhe ai dilte.Pastaj familja e këtij djaloshi shkoi tek vendi I përmendur e germuan e gjeten magjine e prishen magjine dhe e dogjën.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 10. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 11. #16
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia e gjakderdhjes

  Si ndodh magjia e gjakderdhjes?

  Ky lloj është magji qe ndodh vetëm tek gratë.magjistari I jep detyrë xhindit te shkoje gruaja qe do ti bëhet magji e te merret me gjakderdhjen tek ajo .Hyn xhindi ne trupin e gruas e ecën nëpër damaret e gjakut sikurse thotë profeti .as “Ecen shejtani tek biri I ademit nëpërmjet eneve te gjakut”
  Nëse xhindi mbërrin ne damarin e duhur ne miter vrapon net e e damari nxjerr gjak.thotë profeti .as kur e pyeti hanime vajza e xhaxhit për istihade(gjaku jashtë menstrucionit) ajo është është tronditje nga tronditje e shejtanit” ne një transmetim tjetër Ai është dammar e nuk është prej menstruacioneve.Shi het ne dy hadithete se istihade (gjakderdhja jashtë menstruacioneve) është tronditje prej shejtanit nga damret qe kalojne ne miter.

  Çfarë është magjia e gjakderdhjes?

  Është ajo qe dijetaret e fikhut e quajne istihade dhe doktorte e quajne En-Narijf. Thotë Ibn Kethiri “istihade është vazhdimi I daljes se gjakut tek gruaja pas ditëve te zakonshme te menstruacioneve.e vazhdon gjqakderdhja me muaj e sasia e gjakut mund te jetë e paket ose e shumte.

  Mjekimi i magjisë së gjakderdhjes

  I lexon ne ujë kuran dhe pi dhe lahet me te tre ditë dhe nderpritet gjaku me lejen e Allahut.Nëse nuk nderpritet shkruan ajetin ne një soje te pastër dhe e tret ne ujë ose I kendoj ujit kuran dhe pi gjatë dy javeve ose tre e nderp[ritet gjakderdhja me lejen e Zotit.

  Shembull i mjekimit të kësaj magjie

  Erdhi një grua me te afermin qe kishte gjakderdhje te fortë dhe I lexove kuran dhe I dhashe një kaset me kuran dhe për disa ditë u nderpre gjaku.Përsa I përket shkruarjes se ajeteve te kuranit dhe tertejes se tyre ne ujë për pirje jep fetva sheik ibn Tejmija.Ai thotë lejohet ti shkruhet atij qe ehste goditur diçka nga libri I Allahut dhe permendi një midad te lejuar te lahet dhe te pije prej tij e saktesoi ahmedi dhe te tjerët .Kujdes jo nuskat me kuran por tretja e tij ne ujë.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 12. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


 13. #17
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Magjia e prishjes së marteses

  Si plotesohet magjia e prishjes se marteses?

  Shkon njeriu dinak I urryer tek magjistari I ndyre e kërkon prej tij ti bëj magji vajzes se filanit qe të mos marrtohet.e kërkon magjistari emrin e personit ose nenes se tij ose te saj dhe ndonjë shenjë prej saj .Pastaj I bën magji dhe ia cakton këtë magji ne një ose shumë xhinde.Dhe shkon xhindi dhe e ndjek këtë grua gjersa gjen rastin e hyn tek ajo ne një nga këto raste.
  Frike e madhe
  Nevriklleku I madh
  Mosperkujtim I Allahut
  Ndjekja e pesheve ose veprimi I gjynaheve

  Xhindi është ndermjet dy gjendjeve

  Ose hyn tek gruaja dhe e bën atë qe most e doje asnjë person për bashkeshort nga ata qe e kërkojnë për grua ose fejese dhe ajo I refuzon ato.
  Ose nuk mundet te futet dhe I shkakton asaj magjine e imagjinimit duke qëndruar jashtë saj ose e ngacmon me vesvese dhe bën burrin ose gruan te mendoje se bashkeshorti(ja) I saj është I shëmtuar.I bën vonesë burrit për këtë po kështu I bën vonesë dhe gruas.E shikon çdo burrë qe shkon për fejese ajo e refuzon porse ne filim bie dakort e pastaj pas disa ditesh I kthehet mendja e kjo është vesves I shejtanit për te.
  Ne rastet e fort atë magjise burri qe do të fejohet me te para se te hyjë ne deren e shtepise se saj ndjen ngushtim gjoksi dhe I nxihet jeta para hyrjes se tij sikur është ne burg I duket e nuk ktheht me përsëri gjatë kësaj kohe xhindi I bëhet shkak gruas për dhimbje kokë herë pas herë.

  Shenjat e kësaj magjie

  Dhembje kokë herë pas herë e nuk mbaron me marrjen e preparataeve mjeksore
  Ngushtim I fortë I gjoksit sidomos mbas ikindise gjer ne mesnate
  Shikimi I te fejuarit me një pamje te shemtruar
  Shtimi I mendimeve humbja e mendjes
  Shqtesime gjatë gjumit
  Ndonjehere ka dhimbje te perhershme ne bark
  Dhimbje te pjeses se poshtme kurizore.

  Mjekimi i magjisë së prishjes së marteses

  I lexon kuran nga libri I Allahut e nëse rrëzohet flet xhindi punon me te siç thame me lart.
  Nëse nuk rrëzohet por ndien ndryshim ne trup I thua te veproje si me poshtë
  Të fail namzin ne kohën e duhur
  Most e degjoje shumë muzikë dhe këngë
  Të jetë me abdes gjithë ditën dhe para gjumit dhe te lexoje ajetin 255 te sures bekare

  Leximi I lutjeve para gjumit
  Degjimi I ajetit 255 çdo një ore ne ditë
  Po kështu suret e fundit Ihlas Felak Nas
  I lexon ne ujë kuran dhe lahet një herë ne çdo tre ditë
  Thotë ne mëngjes dhe mbrëmje lutjet e duhura
  E zbaton këto gjithmonë ose për një muaj e do jetë midis dy gjendjeve inshallah
  1) OSE SHENJAT janë zhdukur e është sheruar sëmundja e magjia është prish
  Ose janë shtuar dhimbjet e janë forcuar shenjat ne këtë rast do të rrëzohet e vazhdon si me lart.


  Shembulli i mjekimit të kësaj magjie

  Gruaja që ra dakort për martesë, në mëngjes refuzoi

  Erdhi tek unë një djalosh e tha qe kishin nja vajzë e kish një problem te jo te zakonte.nëse diksuh e kërkon për martese ajo bie dakort me kenaqesi por fled he pastaj gdhihet ndryshon mendimin e refuzon martesen pa dhen shkaqet.Kjo gjë është përsëritur shumë herë gjersa filluam te dyshojme.Kush është mendimi yt.
  Kur ja lexova asaj suret u rrezua e foli xhindi
  Thashe kush je ti?
  Tha –filani(nuk po përmend emrin e tij)
  I thashë Pse hyrë tek ajo vajzë?
  Tha –Sepse e dua atë.
  I thashë –Ajo nuk te do ty por ti çfarë kërkon prej saj?
  Tha-Nuk dua qe ajo te martohet.
  I thashë Çfarë I bërë asaj.
  Tha nëse vinte dikush qe te fejohej me te ajo binte dakort ne gjume e kercenoja qe mos te martohej se do ti bëja kështu e ashtu.
  I thashë ti çfarë feje ke?
  Tha -musliman.
  I thashë kjo nuk lejohet nga sheriati dhe profeti a.s tha mos demto tjerët e mos u demto vete” Kjo qe po bën ti është demtim I muslimanes dhe është e ndaluar me sheriat.Ju mbush mendja xhindit dhe doli dhe u përmend gruaja .

  Ka raste qe xhindi nuk I hyn ne trup por I bën vesevese dhe ngacmime nga jashtë dhe tek personat e dobët me besim ia ndërron mendjen shpesh dhe njeriu se kupton qe ndjekja e mendimeve dke rënë pre e shejtanit .
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 14. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


 15. #18
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Dijet e rëndësishme për magjinë.

  Mundet qe shenjat e magjise te ngjajne me shenjat e mesit hyrjes se shejtanit ne te .
  Ndjenja e perhershme për dhimbje barku argumneton se magjia është pire ose ngrënë
  Nuk plotesohet mjekimi me kuran vetëm se me dy kushte
  Ai qe mjekohet te zbatoje urhderat e Allahut
  Të bindet I semuri se sherimi vjen prej kuranit qe është fjale e Zotit dhe jo prej njeriut qe këndon atë.
  Shumica e llojeve te magjise kanë te perbashket ndierjen e ngushtimit ne kraharor veçanërisht naten.
  Mund të mësosh vendin e magjise ne dy mynyra
  Lajmerimi nga xhindi qe punon me këtë magji por mos I beso gjersa te dërgosh dike e te kërkoje për magjine ne vendin e duhur e nëse e gjen atëherë xhindi thotë te vërtetën e në rast te kundërt dihet qe xhindet genjejne shumë.
  I semuri dhe mjekuesi fal dy rekat me sinqeritet net e njeten e nates dhe e lut Allahun tia bëj te ditur vendin e magjise.e mundet qe të shikosh ne ender rose te ndjesh diçka ose te vjen ne mendjen tënde vendi I magjise e nëse ndodh kjo atëherë shot falenderimet ndaj Allahut.
  Mundet qete lexosh kuran ne vajin habbeti seuda e ta urdherosh te semurin qe te lyeje me te vendin e dhimbjes ne mëngjes e mbrëmje e kjo për çdo lloj magjie .
  I fiksua ne sahihun buhari se vaji hab-betu seuda është për çdo lloj semundje përveç vdekjes e ne disa vende ajo quhet fara e bereqetit edhe disa vende quhet esh-shuimir.


  E sëmura që Allahu ia bëri të shikojë vendin e magjisë


  Me erdhi kjo vajzë e kuri lexova kuran mesova se kishte magji te fortë.Shikonte imazhe ne gjume ose kur ishte zgjuar.e rëndësishme është qe I thashë familjes se saj te perdornin këtë ilac e magjia do të prishej ne vendin e saj. Ata me thanë A ka ndonjë rrugë qe te gjejmë vendin e magjise.
  Po i thashë Beni lutje te shumta tek Allahu qe tua tregoj vendin e saj ne fundin e nates dhe kështu bëri e semura dhe pa një ëndërr sikur dikush ia mori doren dhe e çoi tek vendi I magjise dhe I tregoi për magjine grupsur net e.Ne mëngjes lajmeroi familjen dhe net e njetin vend gjeten magjine.e nxoren atë e prishen dhe u sherua vajza dhe falenderoi Zotin për këtë miresi.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 16. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


 17. #19
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Mjekimi i atij që smund të kryejë marrëdhënie seksuale me gruan e tij

  Lidhja


  Është qe burri deshiron por nuk mundet te kryeje marredhenie me gruan e tij.Nëse duam të mësojmë si ndodh kjo lidhje duhet qe të mësojmë se si organi seksual vjen ne formë për te kryer marredhnie.Dihet se organi seksual burrit cope mishi elastike qe kur vjen gjaku fryhet e kur iken gjaku bëhet si me pare.

  Procesi i ardhjes në formë të organit gjential të mashkullit kalon në tre faza

  1) kur ndodh eksitimi I burrit testikulat leshojne hormone qe I hedhin ne gjak gjersa hormone arrin ne koken e penisit dhe karikohet trupi siç e ngjan energjise elktrike.
  2) Mberrijne sinjalet e eksitimit tek qendra e veçantë për këtë gjë ne tru.
  3) Dhe qendra e kestimit ne tru dergon sinjale te shpeshta ne qendren e nervave seksuale qe ndodhet ne shtyllen kurrizore.kështu hapet valvola qe ishte mbyllur dhe lëshon gjak me shpejtesi ne oragnet seksuale I drejtuar ne penis e hidhet gjaku e ai fryhet.

  Si ndodh lidhja tek burri?

  Perqendrohet shejtani I magjise ne trurin e burrit saktesisht ne qendren e eksitimit qe dergon sinjale ne oragnet seksuale.Pastaj e le organin te punoje normalisht.nëse afrohet burri tek gruaja e tij e deshiron te kryeje marredhenie seksuale me te shejtani prej xhindeve ia prish qendren e kesitimit ne tru e nderpriten sinjalet e dërguara ne pareatrin qe punon gjakun ne penis.ne këtë rast ktheht gjaku me shpejtesi prapa e penisi tkurret.
  Kështu e gjen burrin qe zakonisht perkedhel gruan e tij ose pergezon atë dhe fryhet penisi.e nëse afrohet tek ajo tkurret e nuk mund te kryeje marredhnie seksuale me gruan e tij sepse fryerja ardhja ne formë e penisit është procesi kryesor ne plotesimin e aktit seksaul.siç ndodh tek burri magjia e lidhjes nga gruaj e tij po kështu mund të ndodhë dhe gruas lidhja nga buri I saj.Lidhja e gruas është pse llojesh.

  Lidhja e ndalimit

  Ky lloj lidhje është qe gruaja te pervoje te ndaloje burrin e saj nga kryerja e marredhenieve seksuale.Ajo ngjit kofshet njera me tjetern saqë burri nuk mund te kryeje marredhenie me te sepse kjo është jashtë deshires se gruas.Një djalosh gruja ete cilit ishte goditur me magji e qortonte gruan e tij e ajo I thoshte se kjo është jashtë deshiures se saj e I tha lidhi kembet e mia me litar para marredhnieve e mos ngjiten me njera tjetrën.Dhe bëri këtë gjë por nuk shkoi shkoi gjë .Ajo I tregoi atij qe te jepte ilac gjumi kur donte te kryeje marrehdnie e kjo gjë nuk bënte .

  Lidhja e naivitetit

  Perqendrohet xhindi I lidhur me magjine ne qendren e ndjesore ne trurin e gruas.nëse burri I saj do të kryeje marredhenie xhindi ia humbet ndjenjat dhe nuk ndjen kenaqesi e nuk I përgjigjet burrit te saj.Ajo është para tij e droguar e ai bën me te çfarë do e gjendrat nuk leshojne lengun tek oragni seksual I gruas qe ndihmon ne kryerjen e marredhenieve e nuk plotesohet akti seksual.

  Lidhja e gjakderdhjes

  Folem për magjine e gjakderdhjes ne llojin e tetë te magjise dhe qartesuam mynyren e saj.Por ky lloj magjie ndryshon nga magjia e gjakderdhjes ne këtë çështje.lidhja e gjakderdhjes ndodh vetëm ne kohën e marredhieneve kurse magjia e gjakderdhjes nuk ka lidhje me këtë por vazhdon me ditë.Lidhja e gjakdewrdhjes ndodh kur nëse deshiron burri te kryeje marredhnie me gruan e tij shejtani bëhet shkak për gjakderdhje te madhe e burri nuk mund te kryeje marredhenie.Me tha një burrë qe kish qenë ushtar qe kur shkonte me leje ne shtepi gruas I zbriste gjak e vahzdonte gjatë lejes 5 ditë ose me shumë e kur kthehej ky ne ushtri asaj I nderpritje gjaku sapo dilte ai nga shtëpia e kështu I ndodhte gjithmonë.

  Lidhja e mbylljes

  Nëse burri me një vajzë te virgjër e nëse do të kryej marredhenie me te e gjen sikur nuk është e virgjër e dyshon tek ajo.Këtu ka shumë mundësi qe shejtan I ti beje magjine imagjinimit

  Mjekimi i lidhjes ka disa rrugë

  Rruga e parë
  I lexon te semurit kuran e permdnur me pare e nëse flet xhindi qe punon për magjine e pyat atë për vendin e magjise dhe e prish magjine duke e nxjerrur e djegur atë.e urdheron xhindi te dali nga trupi e nëse del xhindi prishet magjia.e nëse I lexon kuran e nuk flet perdor rrugët me kendimin e kuranit ne ujë.

  Rruga e dytë lexon ajetet e meposhteme 2 herë ne ujë e pin dhe lahet me to për shtatë ditë e prishet magjia inshallah
  Ajetet 81-82 te sures Junus
  Ajete 117-122 el Araf.
  Ajeti 69 I sure staha

  Rruga e tretë
  Merr 7 flete sidiri jeshil dhe I shtyp mirë me dy gurë .Pastaj I fut ne edhe me ujë duke I trazuar gjethet me ujë e lexon net e ajetin e sures Bekare 255 (7 herë) dhe tre suret e dundit te kuranit Ihlas Felak e Nas 7 herë pastaj e urhderon te semurin te pije e te lahet me atë ujë 7 ditë pa shtuar net e ujë tjetër dhe pa e zier ujin ne zjarr.nëse do ta ngrohe le ta ngrohe ne nxehtesine e diellit dhe nuk e hedh ujin ne vende te pista.prishet magjia dhe zgjidhet lidhja e magjise dhe ne larjen e pare inshallah.

  Rruga e katërt
  I lexon atij kuran ne vesh e pastaj përsëri ne vesh I lexon ajetin 23 te sures furkan.e perserit këtë 100 herë e me shumë gjersa te ndjeje një keputje te gjymytyreve te tij.Dhe leximin e perserit disa ditë sa të mos ndjeje me gjë e te ikin shenjat e magjiseE kështu shenjat e magjise janë prishur.

  Rruga e pestë
  merr një edhe me ujë dhe lexon net e tre suret e fundit te kuranit dhe lutjen e meposhteme
  I lexon këto dua shtatë herë dhe pi e lahet për 3 ditë prishte magjia e zgjidhet me lejen e Zotit.

  Rruga e gjashtë
  I lexon ne vesh te semurit el fatihane 70 herë ose me shumë
  Ajetin 255 te sures bekare rreth 70 herë gjeta tre ditëve ose shtatë ditëve e prishte magjia me lejen e Allahut
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 18. Për këtë postim, ju falënderohen 3 Përdorues në vijim:


 19. #20
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!

  Ndryshimi mes lidhjes së pamundësise dhe dobësimit trupëror


  E para: lidhja
  I lidhuri ndjen mundësi te plota për te pekedhelur gruan e tij.Kur është larg saj penisi vjen ne formë e nëse afrohet tek ajo e deshiron te kryeje marredhnie tkurret penisi I tij dhe bëhet I pamundur për te kryer aktin

  E dyta: pamundësia trupërore
  E kjo është pamundesia e burrit për te kryer marredhnie me gruan e tij qoftë larg asaj qoftë afër dhe nuk vjen ne formë ne çdo rast.

  E treta: dobësimi trupëror
  Buri nuk mund te kryeje marredhnie me gruan e tij përveç pas kohe te gjatë rrale dhe plotesohet akti seksual për çaste te shkurtra. E penisi I tij dobesohet e tkurret pak çaste pas aktit seksual.

  Mjekimi
  Permendem mjekimin e lidhjes me dhjetë rrugë
  Pamundesia mjekohet tek doktorret nes em undesh dhe dobesimi mjekohet si me poshtë.

  Merr një kilogram mjalte blete te pastre dhe dyqind gram ushqim te mbretereshave te bleteve.
  I lexon ne perzierjen e tyre El Fatihane dhe tre suret e fundit te kuranit(Ihals Felek dhe Nas) nga shtatë herë .
  Ha i semuri nga çdo ditë tre luge gjelle Një luge esell ne mëngjes një luge para dreke dhe një luge para darkes .Vazhdon me këtë një muaj rrjesht ose dy sipas dobise se tij.do të sherohet me lejen e Zotit.

  Mjekimi i disa llojeve të shterpesise

  Shterpesia tek burat është dy llojesh


  Një lloj qe mjekohet tek doktorri nëse mundet
  Shtrepesia për shka te kapjes se xhindit qe futet ne trupin e njeriut dhe qe mjekohet me kuran dua (lutje dhe dhiker.
  Dihet nga praktika e pllenimit do disa kushtet me lejen e Zotit te jetë perqindja e sperzmatoiteve tek burri me shumë se 20 000 000 ne një centimeter kub e ndonjëherë ne testikulat e burrit qe prodhojne spermazotoid duke I shtypur ato del nr I nevojshem I tyre I shperngulur ne vendin hujsesel menevije.Ata kanë nevojë për një leng rreshqites qe prodhohet ne gjendren e kuber dhe hidhet ky leng tek heujsel meneuije shejtani eben qendren kuber qe të mos prodhoje lengun e nevojshme e kështu kur nuk gjejne ushqim ato ngordhin e nuk plotesohte kushti për lindjen e femijes.ndryshimi shterpesise se a\zakonshme nga ajo sjell xhindi.

  Shterpesia për shkak te xhindit ka këto shenja

  Ngushtim kraharori veçanërisht para ikindie gjer ne mesnate
  Here herë humbet vemendjen
  Dhimbje në fund te kurrizit
  Shqetesime ne gjume endrra te frikshme

  Shterpesia e gruas është dy lloje: I zakonshme e krijoi Allahu

  Për shka te xhindit qe banon ne mitren e gruas e prish vezet e saj.kështu nuk plotesohet pllenimi.Ose ai e lejon plennimin por pas disa muajsh xhindi tund mitren e gruas e zbret nga ajo gjak endosh deshtime.Mundet qe deshtimi te përsëritet për shka te xhindit.janë mjekuar shumë raste te tilla është fiksuar nga buhari dhe muslimiper shejtanin qe ecën ne damret e gjakut te njeriut

  Mjekimi i shterpesise


  Incizon suret ne kaset dhe degjon tre herë ne ditë
  Lexon suren Safate çdo megjeslexon ose degjon suren mearixh p[ara gjumit
  Lexon ne vaj ulliri ose ne vajin habbedeu seuda suren el fatiha ajtin 255 te sures bekare dhe ady ajetet e fundit te sures bekare dhe sures dy ajete e fundit ali imran 7 herë e tre suret e fundit te kuranit e pastaj lyen gjoksin dhe ballin shtyllne kurrizore para gjumit.
  Pastaj me mjalte blete lexon te njetat gjëra dhe çdo mëngjes esell merr nga një luge.vazhdon me këtë tre muaj duke I zbatuar rregullat e fesë te jetë prej besimtareve te mirë qe falet sepse Allahu I sheron besimtaret sipas ajetit Ne ju zbritem kuranin qe është sherim dhe meshire për besimtaret (Isra 32) nAllahu I vecoi besimtaret nga te tjerët me meshiren e tij ato janë sheruar ne shumë rate.

  Mjekimi i daljes së spermes mundet që kjo të jetë gjendje e zakonshme e mjekohet tek doktori si më poshtë:

  1) përdorimi I kremrave qe poakesojne ndjenjat
  2) gjatë marrehdnieve seksuale të mendosh për gjëra te tjera
  3) të mendosh oper ushtrime te vështira matematikore gjatë tyre
  4) Mundet qe xhindi te bëhet shkak I nxjerrjes se sperms shpejt duke hyrë ne testikujt e burrit e mjekohet si me poshtë pas faljes se mengjesitLexon suren mulk para gjumit ose e degjon
  5) Lexon çdo ditë ajetin 255 te sures bekare ose e degjonate 70 herë e me shumë çdo mëngjes embremje lexon duate e caktuara shiko tek libri mburoja muslimanit.
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 20. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FundFund

Tema të Ngjashme

 1. Sëmundjet e zemrës dhe shërimi i tyre
  By Muhlis in forum Këshilla të Përgjithshme
  Përgjigjet: 1
  Postimi i Fundit: 03-01-2011, 16:12
 2. Përgjigjet: 1
  Postimi i Fundit: 27-02-2010, 20:15
 3. Cytjet (vesveset) dhe shërimi prej tyre
  By Muhlis in forum Akide
  Përgjigjet: 0
  Postimi i Fundit: 31-10-2009, 15:54
 4. Shërimi nga magjia
  By sunnih in forum Fetua nga Sheikh Abdul Aziz Ibn Abdullah Bin Baz (All-llahu e mëshiroftë)
  Përgjigjet: 6
  Postimi i Fundit: 04-06-2009, 17:18
 5. Syri - Ndikimi i tij , sherimi dhe mbrojtja nga ai
  By Ushtari i All-llahut in forum Feja dhe Shoqëria
  Përgjigjet: 0
  Postimi i Fundit: 04-07-2007, 09:04

Bookmarks

Autorizimet e Postimit

 • Ju nuk mund të postoni tema të reja
 • Ju nuk mund të postoni përgjigje
 • Ju nuk mund të postoni shtojca
 • Ju nuk mund të editoni postimet tuaja
 •