Jeni të regjistruar? Regjistrim

Keni harruar fjalëkalimin?

Keni harruar pseudonimin?

Faqja 1 prej 2 12 FundFund
Rezultatet 1 deri 10 prej 11

Tema: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

 1. #1
  Ebu Merjem nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  30-10-2009
  Postimet
  15,103
  All-llahu të shpërbleftë
  1,688
  Falënderuar 2,464 herë në 1,651 Postime
  Rep Fuqia
  5648

  Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Selamun alejkum

  Urime Kurban Bajramin të gjithë muslimanëve kudo që janë.

  InshaAllah, Allahu subhanehu ue teala, na i ka pranuar adhurimet dhe veprat tjera të mira. Amin.

  Allahu subhanehu ue teala, ju ndihmoftë muslimanëve anë e mbanë botës.
  Mos të harrojmë të bëjmë dua për vëllezërit dhe motrat tona muslimane në vendet muslimane, të cilët çdo ditë malltretohen, dhunohen apo vriten nga qafirët (jobesimtarët).

  Allahu subhanehu ue teala, i ndihmoftë të gjithëve. Amin.

 2. Për këtë postim, ju falënderohen 11 Përdorues në vijim:


 3. #2
  Grafika e Drejtësia
  Drejtësia nuk është i/e kyçur Moderator
  Data e Anëtarësimit
  11-03-2006
  Lokacioni
  Në botën e sprovave !
  Postimet
  5,653
  All-llahu të shpërbleftë
  1,838
  Falënderuar 1,800 herë në 778 Postime
  Rep Fuqia
  2289

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es selamu alejkum.

  Gjithashtu edhe une ua urojë të gjithë besimtarve dhe antarve të forumit,festen e Kurban Bajramit.

  Gjithashtu ju bashkangjitem vëllaut Ebu Merjem në duat e tij,duke lutur Allahun subhenehu ve teAla,që te ju ndihmojë Muslimanve kudo që janë.Amin Amin Amin.

  Es selamu alejkum.


  ...E në ligjin e All-llahut kurrë nuk do të hasësh devijim. [35:43]

  Drejtësia
  Kur´an dhe Sunnet

 4. Për këtë postim, ju falënderohen 8 Përdorues në vijim:


 5. #3
  Ebu Hatib nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  29-01-2009
  Lokacioni
  Shkup - Maqedoni
  Postimet
  5,277
  All-llahu të shpërbleftë
  1,364
  Falënderuar 4,836 herë në 2,096 Postime
  Rep Fuqia
  2910

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es Selamu Alejkum

  Urime festën të gjithë vëllezërve dhe motrave muslimane.

  Allahu subhanehu ue teala, i ndihmoftë muslimanët kudo që janë.

 6. Për këtë postim, ju falënderohen 6 Përdorues në vijim:


 7. #4
  Grafika e sunna
  sunna nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  09-08-2007
  Postimet
  5,142
  All-llahu të shpërbleftë
  10,178
  Falënderuar 6,698 herë në 3,261 Postime
  Rep Fuqia
  2572

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es Selamu Alejkum

  Gjith ashtu edhe une ju bashkangjitem Urime Kurban Bajramin gjithve

  Allahu xh sh i ndihmoft gjith Muslimanet dhe na Bashkoft ne hajr
  Hasan el-Basriu ka thënë, “Nëse e sheh një person që po garon me ty për këtë botë atëherë garo me të në lidhje me botën e ardhshme.


  Puno me vetveten dhe përmirsoj dobësitë e tua! Pastaj e kupton se do të të mjaftoj ty kjo – në vend të gjykimit të të tjerëve.

  "Kush është muslimani më i mirë, o i Dërguar i ALLAHUT? Ai tha: "Ai prej gjuhës dhe dorës të së cilit, muslimanët tjerë janë të ruajtur". (Transmetojnë Imam Buhariu dhe Muslimi)

 8. Për këtë postim, ju falënderohen 6 Përdorues në vijim:


 9. #5
  Grafika e Katade
  Katade nuk është i/e kyçur Anëtarë i Avancuar
  Data e Anëtarësimit
  23-05-2009
  Postimet
  4,175
  All-llahu të shpërbleftë
  223
  Falënderuar 1,206 herë në 792 Postime
  Rep Fuqia
  1659

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Selamun alejkum

  Urime festa e Kurban Bajramit të gjithë muslimanëve.

  Allahu azze ue xhel, i ruajtë dhe i ndihmoftë muslimanët.
  Aliu radiallahu anhu ka thene:

  "Shpifja ndaj femrave të pafajshme është më e rëndë sesa qielli; e vërteta është me e gjerë sesa toka; zemra e kënaqur është më e pasur sesa deti; zemra e munafikut (hipokriti) është më e fortë sesa guri; sundimtari i padrejtë është më i nxehtë sesa zjarri; nevoja ndaj mosmirënjohësit është me e ftohtë sesa acari; durimi është më i hidhur sesa helmi."

 10. Për këtë postim, ju falënderohen 4 Përdorues në vijim:


 11. #6
  Grafika e Muhammed
  Muhammed nuk është i/e kyçur Moderator Mbikqyrës
  Data e Anëtarësimit
  28-01-2005
  Postimet
  1,740
  All-llahu të shpërbleftë
  2,835
  Falënderuar 4,351 herë në 1,205 Postime
  Rep Fuqia
  1610

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Ve alejkum selam ve rahmetullah

  Edhe unë shfrytëzoj rastin të ua uroj gjithë muslimanëve shqiptarë kurban bajramin.

  Es selamu alejkum
  Jakub el-Makfufi ka thënë: "Person i sinqertë është ai i cili i fsheh veprat e tij të mira sikurse që i fsheh veprat e tij të liga."

  "...e kush iu përmbahet dispozitave të All-llahut, atij Ai i hap rrugë,
  3. dhe e furnizon atë prej nga nuk kujton fare
  ." (Et-Talak, 2-3)

 12. Për këtë postim, ju falënderohen 5 Përdorues në vijim:


 13. #7
  Grafika e Ebu Omer
  Ebu Omer nuk është i/e kyçur Anëtarë
  Data e Anëtarësimit
  22-08-2009
  Postimet
  44
  All-llahu të shpërbleftë
  39
  Falënderuar 45 herë në 29 Postime
  Rep Fuqia
  160

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es Selam Alejkum

  Urime te gjithve festen e Kurban Bajramit te gjith muslimanve kudo qe jan.

  Ue Selam Alejkum Ue Rahmtullahu Ue Berkatuhu

 14. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


 15. #8
  Grafika e Ummu Aishe
  Ummu Aishe nuk është i/e kyçur Moderatore
  Data e Anëtarësimit
  25-04-2010
  Postimet
  300
  All-llahu të shpërbleftë
  978
  Falënderuar 496 herë në 193 Postime
  Rep Fuqia
  274

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es Selamu Alejkum we Rahmetullah we Beraketuhu !

  Urime edhe nga une te gjithve Kurban Bajrami! ..Allahu ua pranoft veprat e mira dhe ju shperblefte me te mirat e Tij ne kete bote dhe Ahiret ..Aminn !
  Allahu ndihmofte te gjith muslimanet kudo qe jane,dhe jane ne veshtiresi !Aminn!
  Selam Alejkum!
  Ebu Bekër es Sidik [radiAllahu anhu].ka thene:
  "Vërtet, Iblisi qëndron përpara teje; vetja në të djathtën tënde; epshi në të majtën tënde; dynjaja pas teje; gjymtyrët rreth teje; i Plotfuqishmi sipër teje. Iblisi të fton për në epsh, dynjaja të fton në zgjedhjen e saj në dëm të ahiretit, gjymtyrët të ftojnë për në mëkate dhe i Plotfuqishmi të fton për në xhennet dhe falje."

 16. Për këtë postim, ju falënderohen 4 Përdorues në vijim:


 17. #9
  Ihsan Media nuk është i/e kyçur Anëtarë i Ri
  Data e Anëtarësimit
  20-10-2011
  Postimet
  15
  All-llahu të shpërbleftë
  26
  Falënderuar 28 herë në 14 Postime
  Rep Fuqia
  0

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  selam alejkum

  Urime Kurban Bajrami te gjithve

  selam alejkum

 18. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


 19. #10
  Grafika e muslimone
  muslimone nuk është i/e kyçur Anëtarë me Përvojë
  Data e Anëtarësimit
  09-12-2009
  Lokacioni
  Kosova
  Postimet
  227
  All-llahu të shpërbleftë
  628
  Falënderuar 260 herë në 140 Postime
  Rep Fuqia
  235

  Re: Urime Kurban Bajrami 2011 të gjithë muslimanëve.

  Es Selam Alejkum We Rahmetullahi We Berkatuhu
  Nje pellumb i shkuar ne dritare troket mos nguro hap dritaren dicka e mir po te pret,ne krahet e tij ka nje porosi ME FAT KURBAN BAJRAMI ZOTI QOFT ME TY
  .
  ______$$$
  ______$$$$
  ______$__$$
  ______$__$$$__________$$$
  _____$$_$$$$$_______$$$$$
  _____$$__$$_$___$$$$$_$$
  ______$$___$$$_$$$__$$$
  __$$$_$$$__$$$$$___$$$
  _$$o_$$$$$_$$$$___$$$$
  $$$___$$$$$$_$$__$$$$$
  __$$__$$$$$$$$__$$$$
  ___$__$$$$$$$_$$_$$
  ___$$__$$$$$$$$$$$
  ____$$$$_______$$$
  _____$$$$$$$$$_$_$$
  __________$$_$_$$_$
  ____________$_$$$
  Urime Kurban Bajrami paqa dhe meshira e Allahut qofte mbi ju dhe familejn tuaj Allahu ju meshiroft dhe beagtofte me te mirat e Tij gjithmone,Dhe dhasht All-llahu qe te presim dhe shum festa te tjera.
  ╔════◄░❀░❉░░►═══ ╗
  ..❉░✿ AMİN ✿ AMİN ✿ ░❉.
  ╚════◄░❀░❉░░►═══ ╝.
  1:2. Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botëve!

 20. Për këtë postim, ju falënderohen 2 Përdorues në vijim:


Faqja 1 prej 2 12 FundFund

Bookmarks

Autorizimet e Postimit

 • Ju nuk mund të postoni tema të reja
 • Ju nuk mund të postoni përgjigje
 • Ju nuk mund të postoni shtojca
 • Ju nuk mund të editoni postimet tuaja
 •